Industriële en logistieke gebouwen - Aliaxis

Uitdaging

Hierbij gaat het om omvangrijke, drukbezette gebouwen die 24 uur per dag operationeel zijn. De beschikking over efficiënte en betrouwbare afvoersystemen is hier essentieel.

Een van de belangrijkste uitdagingen voor industriële en logistieke gebouwen is de afvoer van grote hoeveelheden regenwater. Aliaxis biedt geavanceerde hemelwaterafvoersystemen met volvulling, die zijn gebaseerd op beproefde principes die zich in de praktijk uitgebreid hebben bewezen. Deze systemen zijn geëngineerd en wetenschappelijk ontwikkeld voor de verwerking van zware regenval in korte tijd. Op dit type gebouwen moeten vaak honderden daktrechters en duizenden meters buis worden geïnstalleerd. De benodigde expertise op het gebied van ontwerp, engineering en installatie bij een dergelijk project is aanzienlijk.

Klanten kiezen voor Aliaxis vanwege de expertise en de complete service die we leveren. We bieden complete technische ondersteuning gedurende de hele looptijd van een project, van ontwerp tot voltooiing.


Onze oplossing voor

Hemelwaterafvoer met volvulling

Het efficiënt en duurzaam omgaan met (zware) regenval is een fundamentele uitdaging voor gebouwen met grote daken, zoals distributiecentra en productiehallen. Bij onze hemelwaterafvoersystemen met volvulling creëert vallend water onderdruk, zodat water snel wordt afgevoerd dankzij de hevelwerking.

Onze oplossing voor

Hemelwaterafvoer traditioneel

Onze systemen zijn ontworpen als complete oplossing voor elk type dak. Ze verwerken de waterstroom veilig en efficiënt met geïntegreerde netwerken die kunnen worden aangepast aan zelfs het meest complexe ontwerp.

Onze oplossing voor

Gebouwriolering

De veiligheid en betrouwbaarheid van de watervoorziening van gebouwen is van groot belang. Voor een goede toevoer van water met de juiste druk en temperatuur  is een hoogwaardige oplossing noodzakelijk.

Onze oplossing voor

Heet & Koud

De veiligheid en betrouwbaarheid van de watervoorziening van gebouwen is van groot belang. Voor een goede toevoer van water met de juiste druk en temperatuur  is een hoogwaardige oplossing noodzakelijk.

Onze oplossing voor

Toilet- en badkamertoebehoren

Het ontwerpen van sanitaire ruimtes die eenvoudig te reinigen zijn vereist speciale oplossingen. Aliaxis biedt een ruim scala aan hoogwaardige en duurzame systemen die zijn gericht op hygiëne en geluid tot het absolute minimum terugbrengen. Al onze oplossingen zijn ruimtebesparend en zorgen voor een moderne uitstraling.

Onze oplossing voor

Buitenriolering

Veilige en betrouwbare rioleringen bieden essentiële bescherming voor het milieu. Bovendien dragen ze bij aan de veiligheid van de lokale gemeenschap. Aliaxis biedt hiervoor een complete reeks duurzame oplossingen.

Onze oplossing voor

Afvoerputten en sifons

Om een sanitaire ruimte schoon en fris te houden zijn oplossingen nodig die verstoppingen tegengaan en betrouwbaar zijn. Onze hoogwaardige afvoerputten en sifons zijn samen met loodgieters en voor loodgieters ontworpen.

Onze oplossing voor

Lijnafwatering

Efficiënte oplossingen voor waterafvoer van een grondoppervlak zorgen voor een veilige en efficiënte waterstroom naar het riool.  

Door klimaatverandering en de daarbij behorende extreme en langdurige regenbuien is de kans op wateroverlast alleen maar groter geworden. Daarom is het van belang dat het overtollige (regen)water snel en efficiënt naar het riool afgevoerd wordt. 


Neem contact op