Riolering - Aliaxis

Uitdaging

Het is van groot belang dat openbare riolen en particuliere afvalwatersystemen veilig zijn, om te voorkomen dat er water van buitenaf in het systeem binnendringt of afvalwater in het grondwater terechtkomt.

Onze rioleringssystemen zijn ideaal voor het afvoeren van huishoudelijk en industrieel afvalwater. Ze zijn eenvoudig te installeren met daarbij keuze uit twee verbindingsmogelijkheden. Zowel push fit (rubberring) voor drukloze leidingen, als elektrolas voor leidingen onder druk, garanderen veiligheid en duurzaamheid van het systeem. Deze oplossingen voldoen aan de Europese normen en garanderen dat afvoersystemen voldoen aan de lokale bouwvoorschriften.


PE-rioleringsysteem - FRIAFIT

Het Friafit elektrolassysteem is ideaal voor rioleringsnetwerken. Dit hoogwaardige rioleringssysteem is snel te installeren en heeft een lange levensduur. Het biedt een betrouwbare verbinding door de vrijliggende lasdraden, lange laszone en grote insteekdiepte. De fittingen zijn beschikbaar in de diameters d 110 – 1200mm.

PVC - buitenriolering - REDI

Het Redi assortiment voor buitenriolering bestaat uit PVC rioleringsfittingen, terugslagkleppen met keerklep en universele aanboorzadels. Het systeem is snel en eenvoudig te installeren en biedt een betrouwbare en veilige oplossing voor het rioolnetwerk.


Neem contact op

Arno Dokman
Business Development Manager – Industrie & Infra
+31(0)6 13 105 249
arno.dokman@aliaxis.com