Woningbouw - Aliaxis

Uitdaging

Onze systemen zijn geschikt voor zowel eengezinswoningen als gebouwen bestaande uit meerdere woningen. De sterke, lichtgewicht producten, voorzien van eenvoudige verbindingstechnieken, lenen zich daarnaast uitstekend voor veelvoorkomende problemen bij renovaties.

Nieuwbouw

De vraag naar nieuwe woningen blijft toenemen en de eisen die worden gesteld aan leidingsystemen hiervoor worden steeds strenger. Ze moeten duurzaam, kostenefficiënt en betrouwbaar zijn, ongeacht de omvang van het bouwproject. Veiligheid en comfort voor bewoners hebben de hoogste prioriteit.

Wij bieden klanten uitgebreide ondersteuning bij het ontwerpen en selecteren van het juiste leidingsysteem voor elk project. We zijn continu bezig met innoveren en zoeken naar creatieve manieren voor het oplossen van problemen. Bouwbedrijven, aannemers, architecten, installateurs en andere vakmensen weten dat Aliaxis hoogwaardige oplossingen levert.

Meergezinswoningen

Nieuwe meergezinswoningen beschikken over een groot aantal faciliteiten waarvoor specifieke vereisten gelden. Deze projecten worden meestal met een strakke deadline gebouwd en de geïnstalleerde systemen moeten robuust genoeg zijn om intensief gebruik door een groot aantal bewoners aan te kunnen.

Wij hebben veel ervaring met het leveren van duurzame en efficiënte systemen die voldoen aan deze behoefte aan betrouwbaarheid. Die ervaring hebben we opgedaan tijdens de vele projecten die uiteenlopen van innovatieve studentenhuisvesting tot omvangrijke verzorgingshuizen. Ons lichtgewicht kunststof leidingsysteem is duurzaam, kostenefficiënt en ideaal voor strakke deadlines dankzij de snelle en gemakkelijke verbindingstechnieken.

Renovatie

Renovatieprojecten gaan meestal gepaard met voorwaarden en restricties. Onze oplossingen zijn speciaal ontwikkeld om daarop in te spelen. Bij Aliaxis begrijpen we de behoefte aan innovatieve en betrouwbare systemen die snel kunnen worden geïnstalleerd en het hele proces vereenvoudigen.

Onze systemen zijn gericht op betrouwbaarheid, veiligheid en comfort voor bewoners. We bieden uiteenlopende oplossingen op het gebied van ventilatie en afvoer voor woningen. Daarnaast leveren we een compleet scala aan sanitaire voorzieningen, van heet en koud watersystemen, sifons en afvoerputten tot douche- en vloerafvoersystemen.

Onze oplossing voor

Heet & Koud

De veiligheid en betrouwbaarheid van de watervoorziening van gebouwen is van groot belang. Voor een goede toevoer van water met de juiste druk en temperatuur is een hoogwaardige oplossing noodzakelijk. 

Onze oplossing voor

Gebouwriolering

Een efficiënt afvoersysteem zorgt voor de goede afvoer van afvalwater uit gebouwen en draagt bij aan een goede luchtkwaliteit en hygiënische leefomgeving. De afvoersystemen van Aliaxis zijn robuust, flexibel en betrouwbaar.

Onze oplossing voor

Hemelwaterafvoer traditioneel

Onze systemen zijn ontworpen als complete oplossing voor elk type dak. Ze verwerken de waterstroom veilig en efficiënt met geïntegreerde netwerken die kunnen worden aangepast aan zelfs het meest complexe ontwerp. 

Onze oplossing voor

Lijnafwatering

Efficiënte oplossingen voor waterafvoer van een grondoppervlak zorgen voor een veilige en efficiënte waterstroom naar het riool.  

Door klimaatverandering en de daarbij behorende extreme en langdurige regenbuien is de kans op wateroverlast alleen maar groter geworden. Daarom is het van belang dat het overtollige (regen)water snel en efficiënt naar het riool afgevoerd wordt. 

Onze oplossing voor

Buitenriolering

Veilige en betrouwbare rioleringen bieden essentiële bescherming voor het milieu. Bovendien dragen ze bij aan de veiligheid van de lokale gemeenschap. Aliaxis biedt hiervoor een complete reeks duurzame oplossingen.  

Onze oplossing voor

Sanitair

De eisen die worden gesteld aan sanitair worden steeds hoger. Bij het selecteren van de beste oplossing hebben hygiëne en gezondheid altijd de hoogste prioriteit. Ook de esthetische uitstraling en het geluidsniveau zijn belangrijke voorwaarden. Installateurs werken bij het aanleggen van riolering en sanitaire systemen vaak in krappe ruimten. Dat maakt het uitdagend om een geschikte en betrouwbare oplossing te vinden voor het realiseren van een veilige en aangename omgeving.  

Onze oplossing voor

Toilet- en badkamertoebehoren

Het ontwerpen van badkamers die rustgevend en eenvoudig te reinigen zijn vereist speciale oplossingen. Aliaxis biedt een ruim scala aan hoogwaardige en duurzame systemen die zijn gericht op hygiëne en geluid tot het absolute minimum terugbrengen. Al onze oplossingen zijn ruimtebesparend en zorgen voor een moderne uitstraling in elke badkamer.  

Onze oplosssing voor

Afvoerputten en toebehoren

Om een badkamer schoon en fris te houden zijn oplossingen nodig die verstoppingen tegengaan en betrouwbaar zijn. Onze hoogwaardige afvoerputten en sifons zijn samen met loodgieters en voor loodgieters ontworpen.