Industrie - Aliaxis

Onze aanpak

De normen voor industrieel leidingwerk voor bijvoorbeeld waterbehandeling of het transporteren van chemicaliën en gevaarlijke stoffen zijn uitgebreid en gecompliceerd. Ons uitgebreide productportfolio bevat complete systemen die voldoen aan de behoeften in de industriële sector. Onze kunststof leidingsystemen zijn veilig, betrouwbaar en duurzaam. Daarnaast zijn ze eenvoudig te installeren en vereisen ze weinig onderhoud.


Chemische procesindustrie

We bieden een breed scala aan producten en systemen die speciaal zijn ontworpen voor het transporteren, doseren en opslaan van corrosieve en gevaarlijke chemische vloeistoffen. Onze industriële leidingsystemen zijn kosteneffectief, duurzaam, en uitermate geschikt voor toepassingen in chemische proceslijnen of voor het transport van abrasieve stoffen.

Waterbehandeling

Wij bieden oplossingen die voldoen aan de eisen die worden gesteld aan leidingsystemen voor de behandeling van industrieel water en afvalwater. Met onze veelzijdige en duurzame producten worden chemische vloeistoffen op een veilige manier getransporteerd.

Oppervlaktebehandeling

We bieden diverse oplossingen voor oppervlaktebehandelingen zoals galvanisatie, elektrodepositie, beitsen en zuurregeneratie. Onze producten zijn vervaardigd van verschillende materialen om te voldoen aan de eisen die in deze omstandigheden worden gesteld.

Zwembaden en recreatie

Onze oplossingen zijn ideaal voor zwembaden en zijn toegepast bij diverse in het oog springende projecten, zoals tijdens de Olympische Spelen. Wij bieden complete leidingsystemen die zorgen voor een consistente circulatie van water en transport van chemicaliën, om zo het water schoon en veilig te houden.

Benieuwd naar onze oplossingen?

Wij hebben al onze oplossingen op een rij gezet. Gebruik de handige filters om de juiste oplossing voor jouw toepassing te vinden.

Mocht je niet zo gauw kunnen vinden wat je zoekt, neem dan gerust contact op met één van onze experts!

Kom in contact met onze expert

Arno Dokman
Business Development Manager – Industrie & Infra
+31(0)6 13 105 249
arno.dokman@aliaxis.com