Bouw - Aliaxis

Onze aanpak

Om aan die eisen te kunnen voldoen in vele soorten gebouwen is een efficiënt leidingsysteem essentieel. Dit systeem dient kostenefficiënt, duurzaam, milieuvriendelijk en betrouwbaar te zijn.

Aliaxis ontwikkelt hoogwaardige sanitaire systemen en afvoersystemen voor de bouw; geschikt voor allerlei toepassingen. Onze oplossingen zorgen ervoor dat alle soorten leefomgevingen aangenaam en veilig zijn. Van woningen, winkels, hotels en logistieke gebouwen tot scholen en ziekenhuizen.

We bieden het complete portfolio aan sanitaire voorzieningen, van heet en koud watersystemen, sifons en afvoerputten tot douche- en vloerafvoersystemen. Daarnaast leveren we toonaangevende ventilatie- en hemelwaterafvoeroplossingen die zijn ontwikkeld om tijd, ruimte en geld te besparen.


Industriële en logistieke gebouwen

Aliaxis levert efficiënte en betrouwbare oplossingen voor het afvoeren van grote hoeveelheden regenwater en afvalwater in industriële faciliteiten. We hebben een speciaal systeem ontwikkelt voor het efficiënt afvoeren van grote hoeveelheden regenwater van gebouwen met grote of complexe daken. Dit hemelwaterafvoersysteem met volvulling biedt volledige ontwerpvrijheid en draagt bij tot lagere bouwkosten.

Woningbouw

Comfort voor bewoners staat bij ons centraal. We adviseren klanten over duurzame en kostenefficiënte systemen om zo een hoge mate van betrouwbaarheid op de lange termijn te kunnen garanderen. Onze systemen zijn geschikt voor zowel eengezinswoningen als gebouwen bestaande uit meerdere woningen. De sterke, lichtgewicht producten, voorzien van eenvoudige verbindingstechnieken, lenen zich daarnaast uitstekend voor veelvoorkomende problemen bij renovaties.

Hoogbouw

De efficiënte oplossingen van Aliaxis zijn ideaal voor toepassing in hoogbouw en omvatten afvoersystemen met een enkele standleiding (single stack) en brandveiligheidssystemen. We voorzien onze klanten van kostenefficiënte en duurzame systemen en producten die het wonen in hoogbouw veilig en aangenaam maken.

Benieuwd naar onze oplossingen?

Wij hebben al onze oplossingen op een rij gezet. Gebruik de handige filters om de juiste oplossing voor jouw toepassing te vinden.

Mocht je niet zo gauw kunnen vinden wat je zoekt, neem dan gerust contact op met één van onze experts!

Kom in contact met onze expert

Justin Grendelman
Accountmanager Noord-Oost Nederland
+31(0)6 21 897 810
justin.grendelman@aliaxis.com