Aliaxis - watervoorziening - het waarborgen van goede waterkwaliteit

Uitdaging

Leidingsystemen voor dergelijke projecten moeten duurzaam zijn. Vaak is er behoefte aan maatwerk omdat elk project specifieke vereisten kent. Wij bieden betrouwbare en duurzame leidingsystemen die snel en eenvoudig te installeren zijn. Onze kosteneffectieve oplossingen zijn geschikt voor het transporteren, controleren en beheren van water en omvatten alleen de best toepasbare leidingen en fittingen.

Aliaxis heeft diverse complexe watervoorzieningsprojecten uitgevoerd over de hele wereld om gemeenschappen van schoon water te voorzien. We produceren maatwerkoplossingen in onze productievestigingen en ondersteunen de installatie ter plekke. Dit voorkomt onderbreking of uitval en garandeert een snelle en veilige installatie zelfs in de meest uitdagende omstandigheden.

We bieden uitgebreide ondersteuning tijdens het hele project, zoals advies over specificaties, training en ondersteuning op locatie. Klanten kiezen voor Aliaxis omdat ze weten dat we het beste leidingsysteem leveren voor water, ongeacht de complexiteit van het project.


Onze oplossing

Leidingsystemen voor waterdistributie

Waterleidingsystemen moeten worden ontworpen om te voldoen aan inspringen op de behoeften van een groeiende bevolking. Aliaxis produceert leidingensystemen voor de meest complexe projecten ter wereld. Onze oplossingen worden geselecteerd door toonaangevende waterbedrijven en ingenieursbureaus die gemeenschappen voorzien van hoge kwaliteit drinkwater.

Case study Frialen elektrolaszadels

De efficiënte oplossing voor het maken van aftakkingen

Het maken van een aftakking op een in gebruik zijnde HDPE leiding kan een enorme klus zijn. Met de Frialen elektrolaszadels zijn aftakkingen eenvoudig te realiseren, tegen aanzienlijk lagere kosten en in minder tijd. Afhankelijk van de omstandigheden ter plekke kan zelfs tot 60% bespaard worden.

Een aansprekend project dat we hebben mogen uitvoeren is een d 710mm bluswatertransportleiding in de Europoort haven in Amsterdam.  Hier zijn met behulp van Frialen vacuumzadels SA-XL aftakkingen gemaakt op een onder bedrijfsdruk staande hoofdtransportleiding.


Neem contact op

Arno Dokman
Business Development Manager – Industrie & Infra
+31(0)6 13 105 249
arno.dokman@aliaxis.com