heet-koud-water

Voor een goede toevoer van water met de juiste druk en temperatuur  is een hoogwaardige oplossing noodzakelijk. Aliaxis biedt duurzame en lichtgewicht leidingsystemen voor heet en koud water die snel en eenvoudig te installeren zijn.

Ons toonaangevende HTA (CPCV)-systeem voor heet water en SuperFlo ABS voor koud water zijn dan ook gebruikt in diverse omvangrijke bouwprojecten. Deze oplossingen zorgen voor betrouwbaarheid en aanzienlijke tijd- en kostenbesparingen tijdens de installatie.

Aliaxis produceert systemen die ideaal zijn voor airconditioning, gekoeld water en koud water onder druk . Onze systemen zijn bestand tegen kalkaanslag en corrosie en daardoor onderhoudsarm. Deze kunststof leidingen verkorten de installatietijd en zijn vooral geschikt voor projecten waarbij de gebouwstructuur het installeren van leidingwerk bemoeilijkt. Onze oplossingen zijn het beste alternatief voor het traditionele metalen leidingwerk. Ze zijn namelijk corrosievrij en gemakkelijk te installeren door de eenvoudige verbindingstechnieken.


Durapipe

SuperFLO ABS

SuperFLO ABS is de ideale oplossing wanneer er een leidingsysteem nodig is om vloeistoffen bij lage temperatuur en onder druk te transporteren. Het materiaal is slagvast bij lage temperaturen en heeft goede isolatie eigenschappen en is daarom vooral geschikt voor gekoeld en koel water applicaties.

Girpi

HTA (koudelas)

HTA beschikt over een breed assortiment buizen (van 16 t/m 160 mm), fittingen, kogelkranen en overgangsstukken. In het assortiment vindt u ook de bijbehorende Monoklip pijpbeugels, gereedschap en koudelas-polymeer.

Het unieke van HTA is de buis: in de kleur bruin voor heet water toepassingen en in de kleur oranje voor koud water toepassingen. Beide kunnen met de fittingen worden verbonden met dezelfde koudelaspolymeer.

Girpi

Kryoclim

Het KRYOCLIM® -leidingsysteem is ontworpen om alle secundaire (indirecte) koel- en airconditioningsinstallaties tussen -30°C en +40°C uit te voeren. Het materiaal is schokbestendig, ongevoelig voor corrosie en kalkaanslag en blijft bij zeer lage temperaturen goed functioneren. Het assortiment bestaat uit:

  • buizen
  • fittingen
  • kranen
  • accessoires

Neem contact op met een expert

Justin Grendelman
Accountmanager Noord-Oost Nederland
+31(0)6 21 897 810
justin.grendelman@aliaxis.com

Downloads