toilet-en-badkamertoebehoren

Hygiëne is de standaard

Aliaxis biedt een ruim scala aan hoogwaardige en duurzame systemen die zijn gericht op hygiëne en geluid tot het absolute minimum terugbrengen. Al onze oplossingen zijn ruimtebesparend en zorgen voor een moderne uitstraling in elke badkamer.

Het sanitair programma omvat hygiënische en onderhoudsvriendelijke oplossingen. De inbouwreservoirs zijn voorzien van eenvoudig te installeren bedieningspanelen die aan alle vereisten voldoen. De inbouwreservoirs zijn waterbesparend en gecertificeerd volgens de strengste normen. Onze bedieningspanelen zijn zeer gebruiksvriendelijke en passen perfect binnen een modern design. Ook bieden we diverse oplossingen voor wastafels.


Sanit

Inbouwreservoirs

Het assortiment voorwandelementen bestaat uit diverse elementen voor closets, bidets, wastafels en  urinoirs.

Sanit

Closetreservoirs

Water is te kostbaar om verspild te worden. De closetreservoirs van Sanit dragen hier een steentje aan bij door het aanbieden van 2 systemen die helpen om water te besparen namelijk het start-stopsysteem en het duoflush-spoelsysteem. Tevens zijn closetreservoirs een ideale uitkomst voor renovatie en nieuwbouw.

Sanit

Toiletafvoeraansluitingen

Het assortiment closet-afvoeraansluitingen bestaat uit closet-afvoeraansluitingen uit flexibel kunststof, flexibele buigzame aansluitstukken en een aantal unieke probleemoplossers.

Wastafelafvoeren

Naast een serie modern vormgegeven designsifons bestaat het assortiment verder uit gootsteensifons met optionele aansluiting voor (vaat)wasmachines voor gebruik in keukens. Voor uw badkamers hebben wij een reeks moderne sifons voor wastafels en aansluitsifons voor bad en douche.

Sanit

Bedieningspanelen

De moderne en opvallende bedieningspanelen van Sanit zijn echte eyecatchers die je badkamer een luxe uitstraling geven.


Neem contact op met een expert

Justin Grendelman
Accountmanager Noord-Oost Nederland
+31(0)6 21 897 810
justin.grendelman@aliaxis.com