De flow van: Shyam Mahabier, Accountmanager regio Randstad & Noord-Holland
De flow van: Shyam Mahabier, Accountmanager regio Randstad & Noord-Holland
Sorry, your browser does not support inline SVG.

Creatief en innovatief ondernemen noemt hij het.

En dat snappen we wel als je hoort hoe enthousiast accountmanager Shyam Mahabier kan vertellen over de oplossingen van Aliaxis en wat ze nou net even handiger of slimmer maakt.

Lees nu over Shyam’s flow.

Actief bij Aliaxis sinds:
oktober 2021

Waar ben je nu veel mee bezig?

Omdat ik nog niet zo heel lang werk voor Aliaxis, ben ik nog veel bezig met het leren kennen van de distributiepartners waarmee we zaken doen. Ik ben dus regelmatig te vinden bij vestigingen in mijn regio om gesprekken te voeren met de medewerkers. In de toekomst zal ik ook projecten bezoeken en opdrachtgevers helpen de juiste oplossing te vinden voor hun situatie.

Waar ben je trots op?

Het is niet mijn kerntaak, maar ik ben wel trots dat ik ons Benelux sales- en engineeringteam heb mogen trainen in het nieuwe CRM-systeem.

Wat maakt je werk zo interessant?

Ik krijg ontzettend veel vrijheid, waardoor ik creatief en innovatief kan ondernemen om Aliaxis verder te laten groeien. Daarnaast hebben we een zeer uitgebreid productportfolio, waardoor je altijd een interessante gesprekspartner bent. Veel mensen weten niet dat we een wereldwijde speler zijn op het gebied van leidingsystemen in diverse segmenten van de markt. Niet alleen de zogenaamde probleemoplossers voor de bouw, maar ook in infra en industrie hebben we een grote range.  Merken als Nicoll, Redi en Studor vallen allemaal onder de paraplu van Aliaxis. Genoeg te vertellen dus!