Aliaxis aanwezig bij IFAT 2024

Ontdek Aliaxis' grensverleggende bijdragen aan duurzame wateroplossingen op IFAT München 2024.

Bezoek onze stand in hal 3B, stand nr. 105/204 - van 13 t/m 17 mei. Ontdek hier onze innovatieve kunststof leidingsystemen die de wereldwijde uitdagingen op het gebied van water aanpakken en waterbeheer toegankelijk en efficient maken.

Geef samen met ons vorm aan een duurzame toekomst en ontdek de noviteiten op het gebied van milieutechnologieën.

Onze deelname sluit naadloos aan bij IFAT's focus op water-, afvalwater-, afval- en grondstoffenbeheer. Als aanvoerder in het aanpakken van wereldwijde wateruitdagingen streven we ernaar bij te dragen aan een toekomstbestendige infrastructuur en daarnaast op duurzame wijze water toegankelijk te maken voor iedereen. Onze innovatieve oplossingen spelen een cruciale rol in het licht van de prognoses dat in 2030 4 miljard mensen in regio's met watertekorten zullen leven.

Bezoek ons en mis deze kans niet om vorm te geven aan een duurzame toekomst!

 

Aliaxis stand @IFAT

Waar: hal B3, standnr. 105/204

Wanneer: 13 t/m 17 mei 2024

Openingstijden: Maandag t/m donderdag, van 9 to 18u.
Op vrijdag van 9 tot 16u.

Alleen samen kunnen we het bewustzijn vergroten over de cruciale rol van water in het bestrijden van klimaatverandering. Tijdens IFAT München 2024 kijken we ernaar uit om samen te werken en te praten met experts uit de industrie, beleidsmakers en leiders uit de gemeenschap.

Volg ons op LinkedIn voor updates en ontdek IFAT, het belangrijkste platform voor milieutechnologieën, waar belangrijke onderwerpen zoals aanpassing aan klimaatverandering, digitalisering in waterbeheer en rioolwatertransport en -behandeling centraal staan.

 

Oplossingen voor infra

Ben je al bekend met onze geavanceerde kunststof leidingsystemen die een essentiële rol spelen in het creëren van een duurzame waterinfrastructuur? Van waterleidingnetwerken tot rioolwaterzuiveringsinstallaties; onze innovaties dragen bij tot het bouwen van een robuuste, efficiënte en duurzame infrastructuuroplossing.

Nieuwsgierig? Bezoek onze stand of maak een afspraak.

Oplossingen voor industrie

Tijdens IFAT München 2024 presenteren we wateroplossingen voor de industrie. Maak kennis met onze innovatieve kunststof leidingsystemen die ontworpen zijn om te voldoen aan de unieke behoeften van verschillende industrieën op het gebiedvlak van waterbeheer. Van efficiënt watergebruik in productieprocessen tot afvalwaterbehandeling op maat van industriële faciliteitenvoor de industriele sector!

Onze experts staan jou graag te woord.

IFAT München overzicht

IFAT München, erkend als 's werelds toonaangevende beurs voor milieutechnologieën, heeft een grote internationale aanwezigheidbekendheid en trekt elk jaar een aanzienlijk aantal exposanten en bezoekers. De beurs dient als industrieplatform voor innovaties op het gebied van water-, afvalwater-, afval- en grondstoffenbeheer, met belangrijke spelers uit verschillende sectoren die hun nieuwste producten en diensten gericht op milieuoplossingen presenteren.

De focus van IFAT München 2024 omvat een breed scala aan onderwerpen op het gebied van milieutechnologieën. Deze omvatten waterbeheer, afvalbeheer, digitaliseringsstrategieën, materiaalstroombeheer en nog veel meer. Het evenement wil inzichten en innovatieve oplossingen bieden voor industrieën, gemeenten en overheden. Belangrijke onderwerpen zijn aanpassing aan de resultatengevolgen van klimaatverandering, digitalisering in waterbeheer, beheer van water- en rioolwaterzuiveringsinstallaties, watervoorziening en -hergebruik, en rioolwatertransport en -behandeling. Deze onderwerpen benadrukken de nadrukhet belang die de beurs legt op het aanpakken van hedendaagse uitdagingen en kansen in de milieutechnologiesector.

Maak gauw een afspraak!

Arno Dokman
Business Development Manager – Industrie & Infra
+31(0)6 13 105 249
arno.dokman@aliaxis.com