Sorry, your browser does not support inline SVG.

Samen ontwikkelen we innovatieve en duurzame oplossingen waarmee we mensen verbinden met water en energie. We make life flow! Als je ook wilt bijdragen aan een betere toekomst, dan is er geen betere plek om daarmee te beginnen.

 

We nemen je gezondheid en veiligheid zeer serieus. Bovendien zijn we ons ervan bewust dat je welzijn op het werk in belangrijke mate afhankelijk is van de ruimte om verantwoordelijkheid te nemen, maar ook de mogelijkheden om op jouw manier de beste resultaten te leveren. Kansen om onze kennis en vaardigheden uit te breiden pakken we met beide handen aan. In welke fase van je carrière je je ook bevindt, bij Aliaxis stimuleren we jou om je te ontwikkelen en samen met ons te groeien.

Internationale omgeving, lokaal gevestigd

Onze multinational is tot stand gekomen door het enthousiasme en de scherpzinnigheid van meerdere generaties ondernemers. Bij Aliaxis helpen collega’s van alle niveaus je bij het ontdekken van jouw talenten. Als werkgever bieden we overal ter wereld gelijke kansen. We putten kracht uit diversiteit en werken internationaal, waardoor het kan gebeuren dat je soms over de grens aan de slag moet.

Versterk ons team!

Werk samen met jouw nieuwe collega’s én onze klanten aan het ontwikkelen en implementeren van een uitgebreid aanbod aan vooruitstrevende oplossingen op het gebied van water en energie.

‘Aliaxis is your best place to work!’

 

14.000

medewerkers wereldwijd

 

120

medewerkers in Panningen

 

+40

landen wereldwijd actief

Vacature

(Aankomend) Gereedschapsmaker | Fulltime

Als (aankomend) gereedschapsmaker is geen dag hetzelfde! In deze functie houd jij je bezig met het aanpassen, onderhouden en repareren van onze matrijzen.

Daarbij komt jouw probleemoplossend vermogen goed van pas, want jij bent een belangrijke schakel tussen het probleem en de oplossing. Je werkt nauw samen met je collega gereedschapsmaker en met andere afdelingen, zoals: planning, de kwaliteitsafdeling en de machinestellers spuitgiet.

Vacature

Medewerker Customer Service

Wat maakt deze job zo leuk én uitdagend? “Het allerbelangrijkste is dat we klanten tevreden houden”, aldus jouw toekomstige collega Wendy.

Naast een heel leuk team van 6 collega’s en intensief (internationaal) klantcontact, ga je een hoop leren van ons productportfolio. Je werkt ook veel samen met collega’s van andere afdelingen.

Wil je precies weten wat de vacature inhoud?

Vacature

Strategisch inkoper metaal- en rubberproducten

We zijn op zoek naar een getalenteerde strategisch inkoper ter versterking van ons Aliaxis inkoopteam. Onze ideale kandidaat heeft kennis van metaal- en rubberproducten met een technische en analytische mindset.

Interesse om met ons samen te werken? Klik voor meer informatie op onderstaande link.

Vacature

Meewerkend voorman-/ vrouw magazijn Fulltime | 2 ploegendienst

Ter uitbreiding van het magazijn zijn wij op zoek naar een meewerkend voorman-/ vrouw. In deze functie ben jij de rechterhand van de teamleider en ondersteun je bij het aansturen van het team.

We werken in een twee ploegendienst, aanvullend aan de verschoven dagdienst waar onze medewerkers nu al in werken. Ook gaan we flink investeren in nieuw materiaal-, werkwijze en de indeling van het huidige magazijn. Dus, genoeg ruimte om jouw creativiteit in kwijt te kunnen.

Vacature

Machinesteller Spuitgiet | Fulltime | 2 ploegendienst

Jouw technische skills zijn onmisbaar! De machines draaien volop én de producten zijn van hoogwaardige kwaliteit.

Terecht dat je daar trots op bent!

Als Machinesteller ben je bezig met het ombouwen, instellen én opleveren van spuitgietmachines, volledig geautomatiseerde productiecellen en de bijbehorende randapparatuur. Dit werk doe je niet alleen, want je werkt samen met vier directe collega’s.

Vacature

Onderhoudsmonteur Fulltime | 2 ploegendienst

Ter uitbreiding van onze technische dienst zijn wij op zoek naar een Maintenance Technician die met toewijding en plezier aan de slag gaat met het onderhouden van ons machinepark. Ons machinepark bestaat uit een aantal oldskool machines die met liefde nog jaren met de tijd meegaan, aangevuld met een aantal nieuwe machines, voorzien met de meest recente technologie.

Je kunt reageren via werkenbij.nl@aliaxis.com

De flow van: Arno Dokman, Business Development Manager – Industrie & Infra

“Ik ben trots op een combinatie van vele factoren. Zo is Aliaxis volop in ontwikkeling en word ik in de gelegenheid gesteld de markten Industrie & Infra zelf vorm te geven.”, aldus Arno Dokman, Business Development Manager – Industrie & Infra.

De flow van Shyam Mahabier, Accountmanager – Randstad en Noord-Holland

Creatief en innovatief ondernemen noemt hij het.

En dat snappen we wel als je hoort hoe enthousiast accountmanager Shyam Mahabier kan vertellen over de oplossingen van Aliaxis en wat ze nou net even handiger of slimmer maakt.

Stagelopen

Jouw carrière start al op school

Jezelf blijven ontwikkelen. Dat vind jij belangrijk als talentvol stagiair(e). Bij Aliaxis Nederland B.V. krijg je de mogelijkheid om dat te doen. Jou vakinhoudelijk én persoonlijk laten groeien en je daarmee klaarstomen voor een mooie carrière – dát is wat wij willen. Ga je als stagiair(e) aan de slag? Dan krijg je naast een eigen stagebegeleider ook veel verantwoordelijkheid zodat je voldoende uitdagingen krijgt.

Als je stage wilt lopen bij ons, stuur dan een mail naar werkenbij.nl@aliaxis.com. Dan kijken wij samen met jou naar de mogelijkheden.

Open sollicitatie

 Je bent van harte welkom om jouw c.v. en een toelichting te sturen!

Kom in contact

Karine Schotte
HR Business Partner Benelux
+32(0)4 957 84 49 3
karine.schotte@aliaxis.com