Aliaxis - Wil je werken bij Aliaxis Nederland B.V.? Join the team!

Sorry, your browser does not support inline SVG.

Onze ruim 14.000 medewerkers ondernemen actie om positieve verandering in de wereld te creëren. ​

Om onze woorden om te zetten in daden, stimuleren we deze manier van werken:​

- We dare: de huidige situatie in vraag te stellen, te innoveren en snel te leren.​
- We care: voor het milieu, onze klanten en elkaar.
- We deliver: door de verantwoordelijkheid te nemen voor onze beslissingen en acties.

Internationale omgeving, lokaal gevestigd

Onze multinational is tot stand gekomen door het enthousiasme en de scherpzinnigheid van meerdere generaties ondernemers. Bij Aliaxis helpen collega’s van alle niveaus je bij het ontdekken van jouw talenten. Als werkgever bieden we overal ter wereld gelijke kansen. We putten kracht uit diversiteit en werken internationaal, waardoor het kan gebeuren dat je soms over de grens aan de slag moet.

Versterk ons team!

Werk samen met jouw nieuwe collega’s én onze klanten aan het ontwikkelen en implementeren van een uitgebreid aanbod aan vooruitstrevende oplossingen op het gebied van water en energie.

‘Aliaxis is your best place to work!’

 

14.000

medewerkers wereldwijd

 

120

medewerkers in Panningen

 

+40

landen wereldwijd actief

Openstaande vacatures

Virtual Design & Construction Lead

Voor onze vestiging in Nederland zijn wij op zoek naar een Virtual Design & Construction Lead die zich helemaal vastbijt in het verbeteren van de BIM-processen. Je krijgt een afwisselend takenpakket en de mogelijkheid om af te reizen naar andere Aliaxis-vestigingen. Dit is een nieuwe rol, dus lijkt het jou leuk om in te stappen en met ons verder te bouwen?

Teamleider magazijn Fulltime | 2 ploegendienst

Wij zijn op zoek naar een teamleider die met veel energie en passie er voor zorgt dat de werkzaamheden binnen de afdeling op rolletjes lopen. We hebben ambitieuze doelen binnen de afdeling. Samen met de Manager Warehouse bouw je aan een sterk team om deze doelen te behalen.

Onderhoudsmonteur Fulltime | 2 ploegendienst

Ter uitbreiding van onze technische dienst zijn wij op zoek naar een Maintenance Technician die met toewijding en plezier aan de slag gaat met het onderhouden van ons machinepark.

Ons machinepark bestaat uit een aantal oldskool machines die met liefde nog jaren met de tijd meegaan, aangevuld met een aantal nieuwe machines, voorzien met de meest recente technologie!

Kwaliteitscontroleur

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega, met een nauwkeurige blik en die ook secuur te werk gaat. Deze eigenschappen komen namelijk goed van pas bij de functie van kwaliteitscontroleur. In de rol van kwaliteitscontroleur ben je verantwoordelijk voor het waarborgen van de kwaliteit van onze intern geproduceerde producten en inkomende goederen, inclusief grondstoffen. 

Machinesteller Spuitgiet | Fulltime | 2 ploegendienst

Jouw technische skills zijn onmisbaar! De machines draaien volop én de producten zijn van hoogwaardige kwaliteit.

Als Machinesteller ben je bezig met het ombouwen, instellen én opleveren van spuitgietmachines, volledig geautomatiseerde productiecellen en de bijbehorende randapparatuur. Dit werk doe je niet alleen, want je werkt samen met vier directe collega’s.

Supply Chain Engineer

Ben jij een proactieve en resultaatgerichte professional met een passie voor supply chain operations en leveranciersmanagement?

Dan zijn wij op zoek naar jou! Als succesvolle kandidaat speel je een cruciale rol in het waarborgen van een soepele materiaalstroom, het voldoen aan productie-eisen en het tevreden houden van onze gewaardeerde klanten. Kortom, een dynamische Supply Chain Engineer met een specifieke focus op leveranciersbeheer.

De flow van: Arno Dokman, Business Development Manager – Industrie & Infra

“Ik ben trots op een combinatie van vele factoren. Zo is Aliaxis volop in ontwikkeling en word ik in de gelegenheid gesteld de markten Industrie & Infra zelf vorm te geven.”, aldus Arno Dokman, Business Development Manager – Industrie & Infra.

De flow van Jan Steegs, allround operator

Hij is al zo lang bij Aliaxis in dienst, maar vindt zijn werk nog steeds afwisselend.

Werken bij: maak kennis met Lowie Janssen

Lowie heeft in zijn loopbaan bij meerdere productiebedrijven gewerkt. Hij vindt het fijn om met zijn handen te werken en is een echte aanpakker. Bij Aliaxis heeft hij binnen het magazijn al meerdere taken en werkzaamheden gehad, maar waar hij nu zit vindt hij het leukst!

Stagelopen

Jouw carrière start al op school

Jezelf blijven ontwikkelen. Dat vind jij belangrijk als talentvol stagiair(e). Bij Aliaxis Nederland B.V. krijg je de mogelijkheid om dat te doen. Jou vakinhoudelijk én persoonlijk laten groeien en je daarmee klaarstomen voor een mooie carrière – dát is wat wij willen. Ga je als stagiair(e) aan de slag? Dan krijg je naast een eigen stagebegeleider ook veel verantwoordelijkheid zodat je voldoende uitdagingen krijgt.

Als je stage wilt lopen bij ons, stuur dan een mail naar werkenbij.nl@aliaxis.com. Dan kijken wij samen met jou naar de mogelijkheden.

Open sollicitatie

Kom in contact

Karine Schotte
HR Business Partner Benelux

karine.schotte@aliaxis.com