Aliaxis - Wil je werken bij Aliaxis Nederland B.V.? Join the team!

Sorry, your browser does not support inline SVG.

Onze ruim 14.000 medewerkers ondernemen actie om positieve verandering in de wereld te creëren. ​

Om onze woorden om te zetten in daden, stimuleren we deze manier van werken:​

- We dare: de huidige situatie in vraag te stellen, te innoveren en snel te leren.​
- We care: voor het milieu, onze klanten en elkaar.
- We deliver: door de verantwoordelijkheid te nemen voor onze beslissingen en acties.

Internationale omgeving, lokaal gevestigd

Onze multinational is tot stand gekomen door het enthousiasme en de scherpzinnigheid van meerdere generaties ondernemers. Bij Aliaxis helpen collega’s van alle niveaus je bij het ontdekken van jouw talenten. Als werkgever bieden we overal ter wereld gelijke kansen. We putten kracht uit diversiteit en werken internationaal, waardoor het kan gebeuren dat je soms over de grens aan de slag moet.

Versterk ons team!

Werk samen met jouw nieuwe collega’s én onze klanten aan het ontwikkelen en implementeren van een uitgebreid aanbod aan vooruitstrevende oplossingen op het gebied van water en energie.

‘Aliaxis is your best place to work!’

 

14.000

medewerkers wereldwijd

 

120

medewerkers in Panningen

 

+40

landen wereldwijd actief

Vacature

Account Manager

Wij zijn op zoek naar een Accountmanager (Regio Noord en Zuid) die ons Sales team wil versterken. Ben je een echte netwerker en blink je uit op het gebied van relatiebeheer? Weet jij als geen ander hoe jij onze klanten kunt voorzien van een passend advies op basis van jouw technische kennis?

Lees dan snel verder via onderstaande link.

Vacature

Virtual Design & Construction Lead

Voor onze vestiging in Nederland zijn wij op zoek naar een Virtual Design & Construction Lead, die zich helemaal vastbijt in het verbeteren van de BIM-processen. Je krijgt een afwisselend takenpakket en de mogelijkheid om af te reizen naar andere Aliaxis-vestigingen. Dit is een nieuwe rol, dus lijkt het jou leuk om in te stappen en met ons verder te bouwen?

Geïnteresseerd om bij Aliaxis te komen werken? Solliciteer dan direct via onderstaande link of lees hieronder verder voor meer informatie over de organisatie en de rol.

Vacature

Demonstrateur

Wil jij samen met ons sales team zorgen voor verdere bekendheid van onze producten? Wil jij de specialist worden die alles weet van onze leidingsystemen en verkoop jij oplossingen in plaats van producten? Lees dan snel verder. Wij zijn namelijk op zoek naar een demonstrateur die onze (potentiële) klanten in Nederland kan adviseren.

Vacature

Operator/productiemedewerker Fulltime | 2 ploegendienst

Wij zijn op zoek naar een operator die onze nabewerkingsmachines bedient en ervoor zorgt dat onze producten afgewerkt en verpakt worden.

Weet je van aanpakken en vind je het prettig om gestructureerd te werken?

Vacature

(Aankomend) Gereedschapsmaker | Fulltime

Als (aankomend) gereedschapsmaker is geen dag hetzelfde! In deze functie houd jij je bezig met het aanpassen, onderhouden en repareren van onze matrijzen.

Daarbij komt jouw probleemoplossend vermogen goed van pas, want jij bent een belangrijke schakel tussen het probleem en de oplossing. Je werkt nauw samen met je collega gereedschapsmaker en met andere afdelingen, zoals: planning, de kwaliteitsafdeling en de machinestellers spuitgiet.

Vacature

Medewerker Customer Service

Wat maakt deze job zo leuk én uitdagend? “Het allerbelangrijkste is dat we klanten tevreden houden”, aldus jouw toekomstige collega Wendy.

Naast een heel leuk team van 6 collega’s en intensief (internationaal) klantcontact, ga je een hoop leren van ons productportfolio. Je werkt ook veel samen met collega’s van andere afdelingen.

Wil je precies weten wat de vacature inhoud?

Vacature

Strategisch inkoper metaal- en rubberproducten

We zijn op zoek naar een getalenteerde strategisch inkoper ter versterking van ons Aliaxis inkoopteam. Onze ideale kandidaat heeft kennis van metaal- en rubberproducten met een technische en analytische mindset.

Interesse om met ons samen te werken? Klik voor meer informatie op onderstaande link.

Vacature

Machinesteller Spuitgiet | Fulltime | 2 ploegendienst

Jouw technische skills zijn onmisbaar! De machines draaien volop én de producten zijn van hoogwaardige kwaliteit.

Terecht dat je daar trots op bent!

Als Machinesteller ben je bezig met het ombouwen, instellen én opleveren van spuitgietmachines, volledig geautomatiseerde productiecellen en de bijbehorende randapparatuur. Dit werk doe je niet alleen, want je werkt samen met vier directe collega’s.

Vacature

Onderhoudsmonteur Fulltime | 2 ploegendienst

Ter uitbreiding van onze technische dienst zijn wij op zoek naar een Maintenance Technician die met toewijding en plezier aan de slag gaat met het onderhouden van ons machinepark. Ons machinepark bestaat uit een aantal oldskool machines die met liefde nog jaren met de tijd meegaan, aangevuld met een aantal nieuwe machines, voorzien met de meest recente technologie.

Je kunt reageren via werkenbij.nl@aliaxis.com

De flow van: Arno Dokman, Business Development Manager – Industrie & Infra

“Ik ben trots op een combinatie van vele factoren. Zo is Aliaxis volop in ontwikkeling en word ik in de gelegenheid gesteld de markten Industrie & Infra zelf vorm te geven.”, aldus Arno Dokman, Business Development Manager – Industrie & Infra.

De flow van Shyam Mahabier, Accountmanager – Randstad en Noord-Holland

Creatief en innovatief ondernemen noemt hij het.

En dat snappen we wel als je hoort hoe enthousiast accountmanager Shyam Mahabier kan vertellen over de oplossingen van Aliaxis en wat ze nou net even handiger of slimmer maakt.

De flow van Jan Steegs, allround operator

Hij is al zo lang bij Aliaxis in dienst, maar vindt zijn werk nog steeds afwisselend.

Werken bij: maak kennis met Lowie Janssen

Lowie heeft in zijn loopbaan bij meerdere productiebedrijven gewerkt. Hij vindt het fijn om met zijn handen te werken en is een echte aanpakker. Bij Aliaxis heeft hij binnen het magazijn al meerdere taken en werkzaamheden gehad, maar waar hij nu zit vindt hij het leukst!

Stagelopen

Jouw carrière start al op school

Jezelf blijven ontwikkelen. Dat vind jij belangrijk als talentvol stagiair(e). Bij Aliaxis Nederland B.V. krijg je de mogelijkheid om dat te doen. Jou vakinhoudelijk én persoonlijk laten groeien en je daarmee klaarstomen voor een mooie carrière – dát is wat wij willen. Ga je als stagiair(e) aan de slag? Dan krijg je naast een eigen stagebegeleider ook veel verantwoordelijkheid zodat je voldoende uitdagingen krijgt.

Als je stage wilt lopen bij ons, stuur dan een mail naar werkenbij.nl@aliaxis.com. Dan kijken wij samen met jou naar de mogelijkheden.

Open sollicitatie

Kom in contact

Karine Schotte
HR Business Partner Benelux
+32(0)4 957 84 49 3
karine.schotte@aliaxis.com