De flow van: Arno Dokman, Business Development Manager Industrie & Infra
De flow van: Arno Dokman, Business Development Manager Industrie & Infra
Sorry, your browser does not support inline SVG.

Wij vroegen Arno waarom hij zijn job als Business Developement Manager bij Aliaxis zo interessant vindt.

Lees snel verder voor Arno's reactie….

Actief bij Aliaxis sinds:
januari 2022

Waar ben je nu veel mee bezig?

Ik voer nu veel oriënterende gesprekken met huidige en potentiële partners. Het woord “samen” is hierin erg belangrijk: ik wil zo samenwerken dat voor alle partijen meerwaarde ontstaat: bij producent, de dealer en natuurlijk de eindgebruiker. We hebben met meerdere kandidaten al een samenwerking afgesproken en met anderen lijkt die spoedig te gaan ontstaan.

Waar ben je trots op?

Voor een zeer groot project hebben we een projectteam opgezet met wekelijks overleg, ook internationaal. Ik mag er nog geen details over melden, maar als dit definitief doorgaat zal ik heel trots zijn! Daarnaast ben ik trots op de al lopende partnerships en de kwalitatief goede merken die Aliaxis biedt: FIP & Friatec.

Wat maakt je werk zo interessant?

Bij Aliaxis is heel veel mogelijk in je persoonlijke ontwikkeling. Trainingen en opleidingen brengen je verder, maar ook de internationale samenwerking met mijn Aliaxis collega’s in Italië en Duitsland zijn enorm verrijkend. Fantastisch om daarbij ook de fabrieken daar te mogen bezoeken en specialisten te ontmoeten!

Wat zouden meer mensen over Aliaxis moeten weten?

Veel mensen weten niet hoeveel gerenommeerde internationale producenten achter de naam Aliaxis schuil gaan. Er werken wereldwijd meer dan 14.000 medewerkers en we zijn in meer dan 40 landen actief met meer dan 75 producerende fabrieken die allerlei kunststof oplossingen produceren voor bouw, industrie, infra en agro. Grote kans dat jij producten van Aliaxis gebruikt zonder dat je dit weet!