Hemelwaterafvoer met volvulling - expertises

Wij staan voor kwaliteit

Wij zien het afvoeren van water als een geïntegreerd proces en werken eraan om elke fase te doorlopen. Dat vraagt om korte lijntjes. 

Maar vooral hart voor de zaak, duidelijke instructies, goede mensen en een goed doordacht proces. Ook bekend als: principieel vakmanschap. Gebaseerd op beproefde geteste principes en onze expertises:  

Ontwikkeling en innovatie

Wij hebben een bewezen geschiedenis van meer dan 50 jaar productie-ervaring, en hebben aandacht voor vakmanschap. Kunststof zit in ons bloed. We zijn in deze 50 jaar altijd met de tijd meegegaan. Wij stoppen nooit met verbeteren, dat is ons principe.

Aliaxis heeft een toegewijde innovatie- en ontwikkelingsafdeling voor Akasison, bestaande uit kleine teams met aandacht voor functionaliteit, stromingsleer en kwaliteit. Dit alles gestuurd door input van de klant, om zodoende het beste hemelwaterafvoersysteem te kunnen blijven aanbieden. 

Projectontwerp en engineering

Jouw project is in goede handen bij onze projectengineers. De Akasison-engineers hebben een schat aan ervaring in ons vakgebied: hemelwaterafvoer met volvulling. Jouw directe aanspreekpunt verzorgt een op maat gemaakt ontwerp van het leidingverloop voor jouw project.

Na jouw akkoord wordt deze omgezet in een aanbieding, voorzien van materiaallijst, hydraulisch ontwerp, isometrische tekeningen en een overzicht van overige relevante vereisten. Onze aanbieding komt tot stand via één aanspreekpersoon en dat is uniek. Dat is mogelijk omdat wij ons systeem daarop hebben ingericht. Dat maakt Akasison gemakkelijk voor jou. 

Projectbegeleiding

Zodra jouw project wordt gerealiseerd met Akasison bieden wij een intensieve projectbegeleiding. Wij zijn samen met jou op het dak tijdens ieder project. Vanaf het begin en gedurende het project tot de uiteindelijke oplevering.

Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat de unieke eigenschappen van ieder project vakkundig te beoordelen en te begeleiden. Omdat wij één aanspreekpunt hebben, kun jij er van op aan dat jouw projectdetails bij ons bekend zijn en elke vraag adequaat zal worden behandeld. 

Order- en leveringsbegeleiding

Onze marktbenadering heeft korte lijnen. Wij leveren zo direct mogelijk en nemen hierbij de volledige verantwoordelijkheid op ons. Onze akasison customer service is ingericht om projectgericht te werken en ons systeem als zodanig uit te leveren.

Dinsdag heb je werkoverleg voor de volgende week, woensdag bestel je de materialen en maandag leveren wij de goederen op de bouw af. Volledig projectspecifiek ingepakt en uitgeleverd in de volgorde zoals het project vordert. Eigen ontwikkeling, eigen productie en voorraad, afgerond met directe levering. Dat is ons vakmanschap. 

Training en ondersteuning

In iedere stap van ons proces van ontwikkeling, projectengineering tot uitlevering zit veel kennis. Kennis over stromingsleer, wet- en regelgeving, normhantering en onze eigen processen. Maar vooral over de praktijk. Om jou voorsprong te laten houden in de markt met ons Akasison-systeem, bieden wij training en ondersteuning. Op het dak moet het goed zijn. 

Ontmoet het Aliaxis-team voor Akasison!