Aliaxis Nederland wint belangrijke gastender in Nederland. En dat vieren we met jou!
Aliaxis Nederland wint belangrijke gastender in Nederland. En dat vieren we met jou!
Sorry, your browser does not support inline SVG.

Nu tijdelijk speciale actiepakketten van onze Friatools gereedschappen!

Ben jij al bekend met het Friatec elektrolasprogramma van Aliaxis t.b.v. gas en water? Komende jaren zal je ons Friatec-merk veelvuldig tegenkomen in de gaswereld. Wij hebben namelijk een belangrijke tender gewonnen met de 3 grootste beheerders van de gasnetten in Nederland: Alliander, Enexis en Stedin. En deze is inmiddel gestart.

Friatools in de kijker!

Het Aliaxis Friatec elektrolasaanbod houdt niet op bij moffen, knieën, RED SNAP zadels en andere elektrolasproducten. Ook aan de verwerking van deze producten is gedacht. Kortom, een compleet pakket met support!

Om het heugelijke feit van de gewonnen tender te vieren en om ons elektrolasprogramma makkelijk te kunnen verwerken, heeft Aliaxis Nederland in de periode november 2023-januari 2024 een speciale aanbieding: Onze Friamat7 Prime-laskast met mini-scanner, documentatie- en Bluetooth functie i.c.m. een schilapparaat is tijdelijk verkrijgbaar voor een zeer aantrekkelijke prijs

Bekijk de actie in onderstaande flyer en vraag ernaar bij jouw dealer! Wil je het gehele Friatec elektrolasprogramma bekijken, ga dan naar onze productdatabase.

Kom in contact

Arno Dokman
Business Development Manager – Industrie & Infra
+31(0)6 13 105 249
arno.dokman@aliaxis.com
Arno Dokman